Zoeken naar bootje huren delft

bootje huren delft
Rondvaart Delft.
VPN
Fluisterbootje Stadswandeling Delft Stadsgids Delft Rondleiding Delft Uitje Delft Gids Delft Speurtocht Delft.
Delft by drone. De fluisterbootjes starten en eindigen waar u wilt. U vaart met een schipper door de eeuwenoude Delftse grachten en onder de vele bruggetjes en u heeft fantastisch uitzicht op de historische gevels. Met een gids hoort u natuurlijk de leukste dingen over de bruggen en panden waar u langs vaart, maar varen op eigen gelegenheid kan natuurlijk ook. Leuk om samen met een gids te doen of met een vaarquiz! Neem contact op voor meer info. 1 uur varen: 40, per uur gids 60, extra Maximaal 8 personen per bootje.
droger
Sloepverhuur t Vaarhuys.
Varen in Den Haag nu nog leuker! Delft Event Company. Wat kost een sloep huren. Huis en vaarregels. Een sloep reserveren. Hoe werkt Boatsharing. De voordelen van BoatSharing. Wat kost BoatSharing. Aanmelden of meer informatie. Voor leden: de sloep reserveren.
douchedeur
Zelf varen mogelijk in Delft, Pijnacker-Nootdorp en Rijswijk botenverhuur-info.nl.
Alle Botenverhuurders In de regio.: Kaart weergeven Zelf varen mogelijk in Delft, Pijnacker-Nootdorp en Rijswijk. Verhuur van Canadese kano's' met en zonder fluistermotor, en rubberboten met fluistermotor op de Haagse grachten. In de omgeving binnen 15 km. De Merenburger boot en kano verhuur Leidschendam. Gelegen aan de rand van het Groene Hart. Verhuur van roeiboten, open motorboten en kano's.' Waterpoort Vlaardingen Vlaardingen. Bij Waterpoort Vlardingen kan iedereen een elektrische sloep huren, waar je tot acht personen mee kan varen.
taxi
Boot huren Delft. Bootnodig? Groot aanbod, kleine prijs.
Boot huren grachten Amsterdam. Boot huren IJsselmeer. Boot huren Friesland. Sloep huren Utrecht. Boot huren andere vaargebieden. Doel van de vaart. Huur boot voor een bedrijfsuitje. Huur boot als trouwlocatie. Huur boot als feestlocatie. Huur boot voor andere evenementen. Boot huren Delft.
Bootje varen op de Delftse wateren: dit is wat je moet weten indebuurt Delft.
Restaurants en horeca. Nieuw in Delft. Bootje varen op de Delftse wateren: dit is wat je moet weten. Bootje varen op de Delftse wateren: dit is wat je moet weten. Door Iris Olsthoorn 13 juli 2017. Foto: Facebook Delflandhoeve. Deel WhatsApp Email Tweet. Ben je van plan lekker te gaan varen deze zomer? Dan kan je natuurlijk een bootje huren, maar je kan ook met je eigen roeibootje, opblaasbootje of kano in de Delftse grachten.
De Bonte Haas.
Voor de schippers en passagiers kunnen wij je een heerlijke maaltijd aanbieden. Wij verzoeken je om dit wel even aan te geven of voor het aanmeren contact op te nemen via 0174-292377. Bovenstaande prijzen zijn in combinatie met het huren van een sloep.
Home Canal Hopper Delft.
Wij zoeken enthousiaste aspirant schippers voor het komende vaarseizoen. Na een training tot schipper bij Canal Hopper Delft vaar je met onze prachtige fluistersloepen door de grachten in de historische binnenstad en laat je bezoekers en toeristen Delft vanaf het water beleven.

Maar ook een tocht naar en zelfs door de grachten van Delft is mogelijk. Van de diverse tochten zijn duidelijke routekaarten beschikbaar. De boten zijn eenvoudig te bedienen en een vaarbewijs is niet nodig. De boten zijn ook per hele dag te huur en hebben voldoende energie accu-capaciteit en comfort kussens, stuurtje voor een hele dag vaarplezier. Onze boten hebben een maximale snelheid van zo'n' zes zeven kilometer per uur; dit is ook de maximale toegestane snelheid in het gebied. Kortom: Ontspan, Geniet en Onthaast. Sloepvaren is slow-fun! Bij huur electro-fluistersloep is een geldig legitimatiebewijs verplicht! En er is geen vaarbewijs nodig. Buiten onze openingstijden een boot of kano huren?

Contacteer ons